Over ons

Wij zijn Voordelig Taxi

Voordelig Taxi Amsterdam is een jong, groeiend bedrijf. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid, de klant is voor ons een individu met eigen wensen en behoeftes.Onze chauffeurs zijn in het bezit van de wettelijk vereiste taxichauffeursdiploma’s.

Ons hoofdtaal is vloeiend Engels. Wij maken gebruik van zeer nette en luxe auto’s. Comfort en gemak is wat wij onze klanten hierbij meegeven.

Kies ook voor kwaliteit, kies voor Voordelig Taxi.

Modern met traditionele waarden

Voordelig Taxi is een heel moderne taxionderneming. Onze taxivloot bestaat uit moderne auto’s die u comfortabel naar uw plaats van bestemming brengen. Ook onze reserveringssysteem is uiterst modern te noemen. Zo reserveert u bijvoorbeeld snel en eenvoudig uw taxirit via WhatsApp. Bovendien voldoen al onze chauffeurs aan de meest recente opleidingseisen.

Voordelig Taxi heeft respect en service hoog in het vaandel staan. Traditionele waarden als gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid herintroduceren wij in de Amsterdamse taxiwereld en geven u direct dat oude vertrouwde gevoel van veiligheid en betrouwbaarheid wanneer u instapt in onze taxi’s.

Taxi Schiphol Amsterdam

Het team van Taxi Schiphol naar Amsterdam is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u dus op zoek bent naar een taxi in Amsterdam of omstreken naar Schiphol, dan zijn we u graag van dienst! Wilt u een reservering plaatsen, bezoek dan onze reserveringspagina. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een taxi nodig?

Reserveer snel en eenvoudig een taxi