Taxibus Amsterdam

TaxiBusAmsterdam

Wie is TaxiBusAmsterdam en wat doet TaxiBusAmsterdam ?

TaxiBusAmsterdam is ontstaan uit samenwerking van meerdere TaxiBus Ondernemingen in Amsterdam. Dit zijn vrijwel allemaal zelfstandige TaxiOndernemers. TaxiBusAmsterdam probeert door middel van bemiddeling tussen de klant en de aangesloten Ondernemer de beschikbare Taxibusjes in Amsterdam weer bereikbaar te maken. Momenteel zijn al weer meer dan 40 verschillende Taxi Ondernemers bij TaxiBusAmsterdam aangesloten.

Hoe werkt het dan ?

U zoekt 1 of meerdere Taxibusjes voor een transfer van/naar of binnen Amsterdam.

Bij TaxiBusAmsterdam kunt u Online uw vaste prijs berekenen. Na het berekenen van de prijs kunt via het reserveringsformulier de rit aanvragen U krijgt dan een bevestiging per e-mail.

Binnen 4 uur krijgt u van ons altijd een bevestiging van de overeenkomst en als er geen Taxi Partner is gevonden die binnen 4 uur de rit kon accepteren krijgt u hier ook binnen 4 uur bericht over. Heeft u geen bericht ontvangen binnen 4 uur dan kan het zijn dat er een foutje in het e-mail adres is geslopen of de Mail in de Spam terecht is gekomen. Mocht u binnen 4 uur geen bericht hebben ontvangen.

Via TaxiBus Amsterdam word u de mogelijkheid geboden om van/naar of binnen Amsterdam rechtstreeks bij de aangesloten vervoerders uw Taxivervoer te bestellen. TaxiBus Amsterdam is een intermediair die uw vervoersvraag bij de aangesloten Taxibusjes neerlegt zodat u snel en voordelig over een TaxiBusje kunt beschikken. TaxiBus Amsterdam kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor gedane aanbiedingen, De overeenkomst(en) worden rechtstreeks door U met de vervoerder gesloten.

Over welke Taxibusjes kunnen wij beschikken ?

De Taxibusjes zijn geschikt voor het vervoer van 6 / 7 of 8 personen. Het wagenpark van de aangesloten partners bestaat uit Taxibusjes van de merken Mercedes, Ford, Toyota, en Opel Het grootste gedeelte zijn 8 personen Taxibusjes.

Wie zijn die aangesloten Taxi Partners dan ?

Dit zijn zelfstandige Taxi Ondernemers uit Amsterdam die beschikken over 1 of meerdere Taxibusjes De Taxi Ondernemers worden op verzoek van TaxiBusAmsterdam uitgenodigd om deel te nemen in ons systeem.

De basis eisen die wij stellen om de ritten te kunnen accepteren en uit te voeren zijn :

Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Een representatief uiterlijk vertoon van de Chauffeur en de Taxibus. Een meer dan goede Stratenkennis van Amsterdam, ondanks dat iedere aangesloten Partner beschikt over een Navigatie. Meer dan 2 jaar Taxiervaring in Amsterdam.

Plichtbesef m.b.t. het uitvoeren van de ritten, dit betekent op tijd komen en communiceren met de klant als de chauffeur iets later is.

Van A naar B, en op tijd aanwezig, meer is het niet, dus Taxi rijden is simpel, en dat willen wij zo houden. Simpel een rit Online boeken, snel een bevestiging, en een chauffeur die op tijd aanwezig is. Dat kan bij TaxiBusAmsterdam, de Partners van TaxiBusAmsterdam zijn er klaar voor om uw groep in Amsterdam te mogen vervoeren. en of u nu een groep van 8,16,24,32 of nog meer personen heeft, wij regelen dit graag voor u.

Betrouwbare taxi’s tegen het scherpste tarief

Zoekt u naar een goed taxibedrijf om met de taxi van of naar Amsterdam te reizen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Voordelig Taxi verzorgt comfortabele en vooral betrouwbare taxi’s tegen het allerlaagste tarief van Amsterdam en omstreken. Bij Voordelig Taxi hebben wij jarenlange ervaring in zowel zakelijk- als privévervoer in Amsterdam. Al onze taxi’s en busjes zijn goed onderhouden auto’s en voorzien van airco, navigatiesystemen en een verzorgd interieur. Zo komt u comfortabel en uitgerust aan op uw eindbestemming.

Voordelig Taxi Amsterdam

Het team van Voordelig Taxi staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om u van en naar de luchthaven te brengen. Onze taxichauffeurs zien er altijd netjes verzorgd uit en spreken goed Engels. Ook zijn zij in bezit van een wettelijk verplichte taxivergunning en hebben zij ruime ervaring als chauffeur. U kunt bij Voordelig Taxi Schiphol een auto voor maximaal vier personen of een busje tot 8 personen reserveren. Het is mogelijk om zowel online als telefonisch een taxi te reserveren. Wij bieden altijd vaste en scherpe taxiprijzen.

Zakelijke taxi’s

Uiteraard verzorgen wij ook zakelijk vervoer in de omgeving van Amsterdam. Al onze auto’s zijn hier uiterst geschikt voor. Wij brengen u en uw klanten 7 dagen per week, 24 uur per dag voordelig, comfortabel en veilig naar de eindbestemming. Daarnaast kunt u, als zakelijke klant, ons taxivervoer zowel contant, per creditcard als op rekening voldoen.

Online uw prijs berekenen

Voordelig Taxi biedt u goed en comfortabel privé taxivervoer voor een goedkope prijs. Ook kunt u zelf het tarief berekenen voor uw rit van of naar Amsterdam. Al onze ritten zijn op basis van privévervoer, geen gecombineerde ritten. Voer op de homepagina van deze website uw start- en eindbestemming en het vervoerstype in, druk op ‘Bereken prijs’ en de prijs komt naar voren. Ook kunt u direct op het desgewenste tijdstip een taxi reserveren. Mocht u verdere vragen hebben over de mogelijkheden van onze taxiservice in Amsterdam, of als u telefonisch een auto wilt reserveren, bel ons dan gerust op +31(0)6 24390066  .

Heeft u een taxi nodig?

Reserveer snel en eenvoudig een taxi naar Schiphol Airpot