Taxibus Tours

Het Nederlandse landschap ontdekken

Tijdens onze tour in de polder kunt u op een uitstekende manier het landschap van Nederland leren kennen. Veel mensen weten het niet echt, maar Nederland heeft echt ontzettend veel te bieden. Het is dan ook schitterend om eens te kijken naar een zonsopkomst op de polder. We laten u alle dingen zien die betrekking hebben op de Nederlandse cultuur, zo ook een bezoekje aan een klompenmakerij. Ook laten we de windmolens zien. Daarnaast zullen we u meenemen naar Volendam, misschien wel de meest Hollandse stad van het land. Voor u het weet heeft u alle prachtige bezienswaardigheden gezien van ons koude kikkerlandje!

Een tour naar Giethoorn

Wist u dat Nederland ook een stad heeft waar allerlei grachten te vinden zijn? In Giethoorn zal u dit allemaal kunnen vinden, een tour naar deze bijzondere stad is dan ook een van de meest leuke dingen die u kunt doen op een vrij dag. U kunt in de stad zelf een bootje huren. Op die manier kan u op de beste manier de stad gaan ontdekken. Deze stad moet u zeker eens gezien hebben!

De shopping tour

Even shoppen is tegenwoordig niet meer alleen voor de vrouwen in ons land. De mannen vinden het namelijk ook maar al te leuk om er op tijd te gaan om een dagje te gaan shoppen. Kleding shoppen kan erg goed in ons kleine landje, zo kan dit bij de Designer Outlet Roermond of bij Batavia Stad (Lelystad). In deze outlets zal u allerlei dure en mooie merken vinden die worden aangeboden voor een lage prijs. Een ontzettend groot aanbod met hoge kortingen. Kom ook een dag shoppen, voor u het weet loopt u de winkel uit met allerlei nieuwe kleren.

Scheveningen en Madurodam tour

Tijdens deze bijzondere tour zal u naar het kleinste stadje van Nederland gaan. We hebben het hier natuurlijk over Madurodam. In dit bijzondere attractiepark zal u alle bijzondere en unieke trekpleisters van Nederland vinden. Na dit leuke bezoekje is het tijd om naar Scheveningen te gaan, het bekendste strand van Nederland. Mocht het lekker weer zijn dan zou u zelfs nog kunnen overwegen om een duik te nemen

Een Dagje uit tour

Nederland heeft heel wat attractieparken die men kan bezoeken. Zo is er natuurlijk de Efteling, maar ook Walibi is zeker een bezoekje waard. Bij ons kunt u vervoer regelen naar al deze bijzondere parken. U kan er een dagje op uit gaan, er si in de parken genoeg te beleven. In de Efteling zal u voornamelijk sprookjesachtige dingen vinden, werkelijk waar prachtig om te zien. Walibi is geschikt voor de mensen die van wat spanning houden, er zijn namelijk genoeg achtbanen te vinden.

De Nostalgie Tour

Onze “Nostalgie Tour” zal u naar Enkhuizen brengen. In dit bijzondere plaatsje aan het IJsselmeer, zal u het Zuiderzeemuseum vinden. Dit museum is te bereiken per, wanneer u aankomt zal u de hele geschiedenis van het land kunnen zien. De geschiedenis van de Zuiderzeeregio is dan ook van ontzettend groot belang geweest voor de opbouw.

De Keukenhof tour

De Keukenhof is nog altijd een van de meest bezochte plekken in Nederland. Een bijzonder park waar Nederland kan laten zien hoe groot de invloed van de tulpen is geweest in het land. Duizenden rijen vol met tulpen. Deze tour kan alleen gekozen worden wanneer het lekker weer is, in de winter is het park immers niet open. In de Keukenhof kunt u op de best mogelijke manier tot rust komen en tegelijkertijd ook nog iets leren over de aantallen tulpen in ons land.