Taxibus Tours

De Taxibussen aangesloten bij voordeligtaxi zijn geschikt voor het vervoer van ten hoogste 8 personen. Er zijn vele mogelijkheden om de Taxibussen in te zetten Heeft u meer personen dan zetten wij gewoon meer Taxibusjes in.Enkele voorbeelden:

Musea in Amsterdam

Stel u bent museum liefhebber dan kunnen wij voor u een Museum Tour maken in Amsterdam. Zo hebben wij al vele tours samengesteld maar altijd weer op een ieders persoonlijke voorkeur. Omdat wij met afzonderlijke groepen werken kunnen wij meer service en persoonlijke aandacht bieden dan de grote touring bussen. Eigenlijk zijn er oneindig veel mogelijkheden en is uw eigen idee toch vaak voor u het beste. De kosten voor een Museum tour zijn Euro 35,00 per uur, deze prijs is niet per persoon maar voor de gehele Taxibus. Wij noemen hieronder nog enkele plaatsen die heel leuk zijn om te bezoeken.

 

Rondvaart, Rosse Buurt

Natuurlijk als eerste Amsterdam bij Dag en Amsterdam bij Nacht. Overdag zijn de Musea’s, Rondvaartboten, de Terrassen op het Leidseplein en het Rembrandtplein, het Anna Frank huis en de prachtige archituur van de Amsterdamse grachten panden. Amsterdam bij Nacht is natuurlijk het meest bekend, de vele Discotheken, Coffeeshops, Restaurants en natuurlijk de rosse buurt. Met de Mini Bus krijgt u in ongeveer 1 uur al een hele goede indruk van wat er zich allemaal afspeelt in Amsterdam, na afloop kunt u dan lekker gaan eten want dat u trek krijgt dat spreekt voor zich. De kosten voor een Rondvaart, Rosse buurt toer zijn Euro 40,00 per uur.

 

Volendam, Marken, Zaanse Schans, Alkmaar

Dichtbij Amsterdam liggen Volendam en Marken, vissersdorpen bij uitstek en bekend om hun klederdracht. Verder de Zaanse schans met de vele windmolens en prachtige landschappen en informatie over Holland. De kosten voor de Volendam, Marken, Zaanse Schans, Alkmaar tour zijn Euro 50,00 per uur.

 

Madurodam, Keukenhof

Even verder weg Madurodam in de omgeving van Den Haag, Holland in het klein, leuk voor het gehele gezin. Scheveningen met zijn prachtige boulevard is dan ook in de buurt, strand wandeling en gezellig uit eten maken er een heerlijke dag uit van. Een bezoek aan Delft met zijn bekende Delft blauw porselein, lekker even winkelen op het markplein in het centrum van Delft. Tot slot is er in de periode van eind maart t/m half mei de mogelijkheid om de Keukenhof te bezoeken, meer dan 700 soorten bloemen in bloei zijn hier te bezichtigen. De kosten voor voor de Maduradam, Keukenhof toer zijn Euro 50,00 per uur.

 

Antwerpen, Brussel, Parijs

Antwerpen, Brussel, Parijs alles behoort tot de mogelijkheden. Als u een leuke Tour in gedachte heeft dan kunt u dit door middel van een e-mail duidelijk maken, wij kunnen dan een mail terug sturen met de mogelijkheden en de eventuele kosten Vermeld wel altijd uw telefoonnummer daar wij zonder telefoonnummer geen opdrachten aannemen. Graag tot ziens bij Voordeligtaxi.NL

Call
Rankie WordPress Plugin